Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Optimal@Work bestaat dit jaar 10 jaar!

En wie jarig is trakteert. Daarom bieden wij tot eind van het jaar, bedrijven de mogelijkheid om een kosteloze demodag * te plannen, waarbij niet 2 maar alle mensen binnen het bedrijf een stoelmassage mogen ontvangen. In dat geval zijn wij een gehele ochtend, middag of zelfs hele dag bij jullie aanwezig, geven wij een uitleg van maximaal een half uur gevolgd door de massages.

Vrijblijvend een demonstratie aanvragen

*Voorwaarden: Deze demodag is geheel kosteloos mits er opvolgend een proefperiode van minimaal een half jaar aangegaan wordt voor de stoelmassages van Optimal@Work voor het aantal personen dat tijdens deze demodag een massage heeft ontvangen. Indien men geen gebruik wenst te maken van de diensten van Optimal@Work na deze demo, zullen de massages alsnog in rekening gebracht worden, muv van de eerste 2 massages. Uiteraard kan men ook kiezen voor een kosteloze korte demo, waarop deze voorwaarde niet van toepassing is.