Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Persoonlijk, deskundig & duurzaam

Met Optimal@Work bied ik u een totaaloplosing. Mijn drive om dit te doen is ervoor zorgen dat u, uw bedrijf en uw medewerkers gezond zijn en blijven, om zo gezamenlijk tot een optimale werkprestatie te komen!

Mijn naam is Marjolen Sak-Blekkink en met mijn achtergrond als fysiotherapeut, zorg ik voor een meerwaarde voor uw bedrijf door gebruik te maken van deze kennis en daarmee een optimale dienstverlening te verzorgen. Denk daarbij naast de stoelmassage ook aan advies, oefeningen en klachtgericht behandelen. Doordat ik uw medewerkers regelmatig zie en spreek, komen eventuele klachten sneller aan het licht. Hierdoor kan verergering van deze klachten worden voorkomen en is sneller herstel mogelijk.

Optimal@Work richt zich in eerste instantie op het MKB in en rondom Eindhoven. Andere aanbieders van stoelmassage houden vaak een minimum van 6 of 9 personen aan, waardoor kleine bedrijven buiten de boot vallen. Wij komen bij bedrijven vanaf 3 personen, bij uitzondering zelfs al voor een minder aantal personen.

Sinds november 2017 heb ik onze eigen bakfiets. Fietsend naar de verschillende bedrijven in Eindhoven en omgeving draag ik daarmee bij aan een beter milieu. 

Stoelmassage is een uitstekend preventief middel tegen werkgerelateerde klachten en zal uw ziekteverzuim zeker tot een minimum reduceren.

Waarom Optimal@Work